Photo Expo 115_K

Már kora ifijúságomtól érdeklődtem a fotózás iránt, és sok éven át teljesen önképző módon sajátítottam el a szakma fogásait, míg végül 2019-ben szintet léptem, és Fényképész és Fotótermék-kereskedő szakképesítést szereztem Pécsen.

Számomra a fotózás a kapcsolatteremtés eszköze, amellett, hogy kihívás, szenvedély, és egy folyamatos tanulás az életről.

Fotóimat a legmodernebb Canon EOS rendszerű fényképezőgéppel készítem, az utómunkák során pedig törekszem a modellek egyediségének megtartása mellett gyönyörűen retusált, minőségi munkákat kiadni a kezemből.

Harkányban lakom és tevékenykedem, ami egy kisváros Baranya megyében, Pécstől mintegy 25 km-re délre. Leginkább világhírű gyógyfürdőjéről nevezetes. Bármilyen fotózás megoldható Baranya megyében és Pécsen, valamint a környéken, de ezenkívül igény szerint messzebbre is elutazom egy-egy kültéri fotózás kedvéért.

Fotóimat legnagyobb részt emberekről készítem, de időnként belekóstolok a tájképfotózás, vagy a tárgyfotózás világába is.

Ha szeretnél igényes, minőségi fotókat magadról, vagy meglepnél ezzel valaki mást, keress az elérhetőségeim valamelyikén, és időpontegyeztetés után szeretettel várlak a fotóstúdiómban, vagy készíthetünk nagyszerű fotókat a természetben is.

További képeket, aktuális akciókat, nyereményeket a Facebook-oldalamon, illetve az Instagram-oldalamon találsz.